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  2. 文献一覧: 松山 由佳 (著者)
  3. 1件

1 0 0 0 IR ミネラル含有量が異なる塩の官能評価

著者
伴 みずほ 山科 舞子 嶋崎 美香 松山 由佳 宮本 有香 高澤 弘明 福田 正子 Mizuho Ban Maiko Yamashina Mika Shimazaki Yuka Matsuyama Yuka Miyamoto Hiroaki Takazawa Masako Fukuda 京都短期大学生活福祉 京都短期大学生活福祉:(現)たじま農業協同組合 京都短期大学生活福祉:(現)近畿産業信用組合 京都短期大学生活福祉:(現)花園福祉会龍雲寺保育園 夙川学院短期大学家政学科 京都短期大学生活福祉 OMMメディカルセンター Kyoto Junior College Kyoto Junior College Kyoto Junior College Kyoto Junior College Shukugawa Gakuin College Kyoto Junior College OMM Medical Center
出版者
京都短期大学成美学会
雑誌
京都短期大学紀要 = Bulletin of Kyoto Junior College (ISSN:13483064)
巻号頁・発行日
vol.34, no.1, pp.21-28, 2006-03-01

When we made salt a water solution,a difference of taste of a component ratio of a main element depended on the sodium concentration,but the possibility that a mineral except sodium participated in "taste" was shown in a rice ball when we seasoned it.
  • 2019-01-10 23:38:52
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